✂---Méér dan 20 jaar professionele kennis en ervaring---✂---Snelle levering---✂---Kwalitatief assortiment---✂---Gratis verzending in Nederland vanaf €50---✂
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Lot uit de loterij.

  • Geplaatst op
  • 0
Lot uit de loterij.

Lot uit de loterij.
Aan het einde van de open dagen gingen we zoals beloofd een lootje trekken uit de gekochte inzendingen. Hoe leuk is het dan dat de quilt erg goed terecht is gekomen. De email die Margreet stuurde mocht ik publiceren, heerlijk om te lezen. Blij mee!!

Email van Margreet:

De verrassing was groot toen ik zaterdagavond te horen kreeg dat mijn lot voor de hulphond op een quilt was gevallen.

> Toen dinsdag het pakket werd bezorgd en ik de quilt zag was de verrassing nog groter.

> Wat een mooie quilt, bijna helemaal met de hand in elkaar gezet en daarna ook prachtig doorgequilt! De liefde die erin gestopt is spat eraf. Heel leuk om die huisjes zo centraal in ieder vierkant te plaatsen. Chapeau voor degene die hem heeft gemaakt en natuurlijk ook voor de quilter.

> Ik ben er heel erg blij mee en heb er een mooi plekje voor aan de muur in onze woonkamer gevonden.

>

> Dat deze actie voor de stichting hulphond was doet mij erg veel deugd. Ik draag dit project een warm hart toe.

> Het grappige is dat ik mijn kleinkinderen afgelopen kerstvakantie heb aangespoord om ook plastic doppen te verzamelen voor dat doel en dat zij daarmee fanatiek aan de slag zijn gegaan door dit onder andere op school te promoten, via social media en door er spreekbeurten over te houden.

> Toen ze hoorden dat oma een quilt “van de hulphond-actie” had gekregen heeft dat hen nog meer gestimuleerd!

> Zo zie je maar van het een komt het ander.

>

> Nogmaals: ik ben heel blij met mijn lot uit de loterij!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »