SewEzi naaitafels

SewEzi is de ideale comfortabele naaitafel. Wanneer u uw naaimachine op een (eet)tafel heeft staan, is uw houding niet optimaal en liggen nek en schouderklachten op de loer. Bij een SewEzi naaimachinetafel is uw naaimachine verzonken in de tafel, waardoor u een comfortabele werkhouding heeft. Hierdoor houdt u het naaien veel langer vol.

 

SewEzi maakt gebruik van een slim ontwerp, waardoor uw naaimachine altijd past. De plexiglas plaat tussen uw werkblad en uw machine wordt specifiek voor uw merk en type machine op maat gemaakt.

Als we naaidemonstraties geven op beurzen, doen we dat altijd op de SewEzi naaitafel.

SewEzi Basic

De SewEzi Basic is het model dat gemakkelijk in te klappen en te vervoeren is.

(50 x 90 x 10 cm, 11 kg)

Hij heeft 2 handvatten en 2 wielen voor gemakkelijk transport.

Neem de SewEzi Basic gerust mee naar uw cursus, workshop of op vakantie.

> Lees meer

SewEzi Grande

De SewEzi Grande is onze grotere, verplaatsbare tafel. Deze tafel is ontworpen voor meer permanente situaties dan de SewEzi Basic. De Grande is groter en sterker met een bijna twee keer zo groot werkoppervlak. Ideaal voor grotere en zwaardere machines, maar ook te gebruiken voor alle ‘gewone’ naaimachines.

> Lees meer

Aanschuiftafel

De SewEzi aanschuiftafel of extension table is de extra werktafel die u niet wilt missen. Het werkoppervlak is glad waardoor de stof gemakkelijker te transporteren is. Met de SewEzi extension table creëert u de extra werkruimte die u nodig heeft.

> Lees meer

Snijtafel

Nieuw in het assortiment van SewEzi is de snijtafel. De SewEzi snijtafel is in hoogte verstelbaar zodat u op uw perfecte hoogte kunt snijden, tekenen of knippen. De stabiele tafel is van MDF-hout; hetzelfde materiaal als de andere SewEzi tafels. Hij heeft ronde hoeken en een glad, sterk oppervlak. 

> Lees meer

Accessoires

Er zijn veel accessoires beschikbaar, waardoor het naaien nog plezieriger wordt, bijvoorbeeld:

  • een garenstandaard
  • tafelverhogers
  • een verstevigingsstang
  • een accessoiretray
  • een plexiglasplaat om uw tafel in een lichtbak te veranderen
  • Een houten inleg die uw naaitafel multifunctioneel maakt

Kijkt u vooral een op www.sewezi.nl voor meer informatie en online-bestellen.