Anja

Anja is degene die het langste werkt bij Elly Prins Machinequilting, sinds 2001. Omdat ze al zo lang bij ons werkt, is ze heel ervaren en van alle markten thuis. Ze kan prachtig freehand-quilten en gaat regelmatig mee naar beurzen.

Anja is getrouwd, heeft 3 volwassen kinderen en als ze niet werkt is vaak wandelend of fietsend in de natuur te vinden.

Tonia

Tonia en Elly waren buren. Tonia's creatieve talenten kwamen goed van pas toen Elly hulp nodig had bij een quilt en zo kwam ze voor het eerst met quilten in aanraking. In 2011 kwam ze officieel in dienst, maar daarvoor had ze al regelmatig bijgesprongen. Bij alle beurzen in binnen- en buitenland is ze van de partij, maar ook voor een opdracht voor een jacht of de Amsterdam Fashionweek draait ze haar hand niet om, daar ze flexibel inzetbaar is.

Tonia heeft 2 dochters. Ze quilt ook graag in haar vrije tijd, maar daarnaast kijkt ze ook graag films en luistert ze naar muziek.

Jorine

Jorien en Elly kenden elkaar van de kerk. Ze had al veel ervaring met naaien, maar quilten had ze nog nooit gedaan. Daar kwam snel verandering in toen ze dertien jaar geleden bij Elly aan de slag kon. Inmiddels maakt ze mooie overallpatronen op de longarm en zorgt ze dat alle quilts netjes worden gebiesd. Ook is ze regelmatig op beurzen te vinden.

Jorien is getrouwd en heeft 4 kinderen. In haar vrije tijd zit ze nog steeds graag op de naaimachine en schildert ze voorstellingen met een Bijbelse betekenis.

Ariantine

Ariantine is sinds 2017 aan het werk bij Elly Prins Machinequilting. Zij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Ze zorgt ervoor dat u ons regelmatig op sociale media tegenkomt, de website en al het drukwerk er verzorgd uitzien en dat u maandelijks de nieuwsbrief ontvangt. U kunt haar regelmatig tegenkomen met een grote camera om quilts en producten vast te leggen.

Ariantine is getrouwd, houdt van reizen en in haar vrije tijd houdt ze zich bezig met schrijven, zwemmen en video's monteren.

Marjo

Marjo hoorde toevallig dat er een vacature was en liep bij ons binnen om daar meer over te weten te komen. Sinds 1 december 2019 is ze aan de slag met het versturen van internetbestellingen en helpt ze klanten in de winkel. Zelf zegt ze dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt.

Marjo is getrouwd en heeft twee kinderen. In haar vrij tijd -hoe kan het ook anders- is ze lekker aan het quilten.

José

José volgde de collagequiltcursus bij ons en hoorde zo van de openstaande vacature. Ze begon in oktober 2019 met klanten helpen in de winkel, maar houdt zich nu vooral bezig met doorquilten op de longarm en nieuwe stoffen in de webshop zetten.

Zelf zegt ze dat ze als een echte tukker ‘recht voor z’n raap’ uit de hoek kan komen. José is getrouwd en heeft twee kinderen en twee kleinkinderen. Haar vrije tijd vult ze graag met haken, breien, quilten, kleding maken voor de kleinkinderen en Netflixen.

Daisy

Het zou zo maar kunnen dat u Daisy wel eens aan de lijn heeft gehad. Daisy is bij ons verantwoordelijk voor de administratie en het beantwoorden van de telefoon. Ze is een van de weinige niet-quilters binnen Elly Prins Machinequilting, maar wel creatief.

In oktober 2019 hoorde ze via haar buurvrouw van onze vacature en solliciteerde meteen. De creatieve werkomgeving met prachtige stoffen, kleuren en quilts sprak haar erg aan.

Daisy woont samen met haar dochter. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met koken, tuinieren, lezen en wandelen met de hond.