• One block Wonder

  dinsdag 11 augustus 2020

  Wat een mooie dag om aan een nieuw project te beginnen. De tuintafel als werkblad, moet kunnen toch😃

 • Cursus 'One Block Wonder' quilt'

  donderdag 06 augustus 2020

  Vandaag valt de Quilt&Zo 70 in de bus met daarin precies een quilt waar ik mee bezig ben. Het is de 'One Block Wonder' quilt maar dan gemaakt van een panel.

  Je kunt hem maken met een panel, een borderstof of een 110 cm brede stof waar een repeterend patroon in zit. Dit patroon heb je dan 7 keer nodig.

  Het is geen eenvoudige quilt om te maken, vandaar dat ik direct 3 cursussen heb ingepland. Van tevoren zoeken we samen een stof uit die hiervoor geschikt is. We hebben heel veel keuze!

  > Klik hier om u aan te melden voor 1 van de 3 data

 • Patronenboek 'Garden of Dreams'

  dinsdag 04 augustus 2020

  Met het patronenboek 'Garden of Dreams' kunt u de mooiste quilts maken. Een van onze klanten maakte dit patroon 'Bloom' met een jellyroll met Garden of Dreams stoffen.

  > Klik hier voor het boek

  > Klik hier voor de jellyroll

 • Nieuwsbrief augustus

  zaterdag 01 augustus 2020

  De nieuwsbrief van augustus is verzonden. Hierin vindt u onder andere welke nieuwe cursussen er worden gegeven, wat de maandaanbiedingen zijn en wat het gratis maandpatroon is van augustus.

  > Klik hier

 • Tentoonstelling Bibliotheek Leidschenveen

  zaterdag 01 augustus 2020

  Wat enorm leuk om te mogen doen! Expositie in de bibliotheek in Leidschenveen. Quilts op de borden, 3 vitrinekasten en quilt Vermeer en meer( meisje met de parel). Schitterende boeken erbij gekozen. Bij genoeg belangstelling geef ik er ook een workshop en lezing. T/m september tijdens de openingstijden van de bibliotheek!

 • Elly jarig

  maandag 27 juli 2020

  Heerlijk verjaardagsweekend gehad in de Beekse Bergen! Gezellig met kinderen en kleinkinderen. Iedereen bedankt voor de felicitaties.

 • Gequilte quilts 3

  donderdag 23 juli 2020

  De eerste is met overall-patroon met muzieknoten, de laatste met overall-patroon 'Square Peg Round hole'.

 • Gequilte quilts 2

  donderdag 23 juli 2020

  Deze quilt is helemaal ge-freehand.

 • Gequilte quilts 1

  donderdag 23 juli 2020

  Veel te lang geen gequilte quilts laten zien. Ga maar ff lekker zitten voor een aantal berichten vol met supermooie quits.

Lees meer