• Fijne feestdagen!

  vrijdag 22 december 2017

  Het team van Elly Prins Machinequilting wenst u fijne feestdagen en een creatief nieuwjaar!

 • Gammill Longarm te koop!

  maandag 11 december 2017

  Deze fijne, 6,5 jaar oude Gammill machine doe ik niet weg omdat hij niet goed meer zou zijn, maar omdat ik ambassadeur van Bernina ben. Daarom wil ik graag met 2 Bernina’s verder. Op deze machine zijn heel wat prachtige quilts gemaakt. Meer weten?

 • Kerstaanbiedingen bij Elly Prins Machinequilting!

  dinsdag 05 december 2017

  We bieden 10% korting op onze mooie 275cm brede kerststoffen. http://bit.ly/2AxiEXUOok de set kerstgaren van Amann Mettler gaat weg met 10% korting. http://bit.ly/2kp4ynDDe leuke doorzichtige kerstballen (leeg) zijn een euro per stuk. Zelf creatief te vullen voor in de boom. Wees er op tijd bij, want OP=OP! http://bit.ly/2AtpUGs

 • Aanbieding SewEzi

  donderdag 26 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek: Bij een Sewezi-tafel een garenstandaard OF accessoirebakje helemaal gratis! Wees op tijd, want de feestweek duurt nog t/m zaterdag 28 okt.Let op: Deze aanbieding geldt alleen bij ophalen in ons atelier.

 • Aanbieding garen 100% wol

  woensdag 25 oktober 2017

  Tijdens de feestweek: Garen van 100% wol in de aanbieding. Per klos €2,50. Vele kleuren beschikbaar.

 • Draagbare kunst

  dinsdag 24 oktober 2017

  Els van Doornen exposeert met bijzondere handbeschilderde kleding tijdens de feestweek van Machine Quilting Zoetermeer. Alles is te koop en een deel van de collectie heeft een speciale openingsweekprijs! www.elsvandoornen.nl. Onze feestweek is van maandag 23 oktober t/m zaterdag 28 oktober 10.00 uur - 17.00 uur. (Woensdag gesloten)

 • Stichting Tambani

  maandag 23 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek heeft u ook de kans kunstwerkjes van stichting Tambani te kopen.Tambani is een borduur- en quiltinitiatief om een groep kansarme Afrikaanse plattelandsvrouwen een kans te geven om voor het eerst in hun leven iets te verdienen. De geborduurde volksverhalen die gebruikt worden door quilters over de hele wereld zijn daarnaast een praktische manier om de mondelinge traditie van Venda te behouden.

 • Korting op alle tussenvullingen

  zondag 22 oktober 2017

  Tijdens de feestweek krijgt u 10% korting op alle tussenvullingen! Een goede reden om gezellig langs te komen en onze verhuizing met ons te vieren. Er staat koffie met iets lekkers voor u klaar.

 • Korting bij lunchroom Dorpseind

  zaterdag 21 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek krijg je 10% korting bij koffie- en lunchroom Dorpseind, op de horeca. Dorpseind vind je aan Dorpsstraat 165 in Zoetermeer. Het is een kilometer van onze winkel.

Lees meer