Nieuws

 • Aanbieding SewEzi

  donderdag 26 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek: Bij een Sewezi-tafel een garenstandaard OF accessoirebakje helemaal gratis! Wees op tijd, want de feestweek duurt nog t/m zaterdag 28 okt.Let op: Deze aanbieding geldt alleen bij ophalen in ons atelier.

 • Aanbieding garen 100% wol

  woensdag 25 oktober 2017

  Tijdens de feestweek: Garen van 100% wol in de aanbieding. Per klos €2,50. Vele kleuren beschikbaar.

 • Draagbare kunst

  dinsdag 24 oktober 2017

  Els van Doornen exposeert met bijzondere handbeschilderde kleding tijdens de feestweek van Machine Quilting Zoetermeer. Alles is te koop en een deel van de collectie heeft een speciale openingsweekprijs! www.elsvandoornen.nl. Onze feestweek is van maandag 23 oktober t/m zaterdag 28 oktober 10.00 uur - 17.00 uur. (Woensdag gesloten)

 • Stichting Tambani

  maandag 23 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek heeft u ook de kans kunstwerkjes van stichting Tambani te kopen.Tambani is een borduur- en quiltinitiatief om een groep kansarme Afrikaanse plattelandsvrouwen een kans te geven om voor het eerst in hun leven iets te verdienen. De geborduurde volksverhalen die gebruikt worden door quilters over de hele wereld zijn daarnaast een praktische manier om de mondelinge traditie van Venda te behouden.

 • Korting op alle tussenvullingen

  zondag 22 oktober 2017

  Tijdens de feestweek krijgt u 10% korting op alle tussenvullingen! Een goede reden om gezellig langs te komen en onze verhuizing met ons te vieren. Er staat koffie met iets lekkers voor u klaar.

 • Korting bij lunchroom Dorpseind

  zaterdag 21 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek krijg je 10% korting bij koffie- en lunchroom Dorpseind, op de horeca. Dorpseind vind je aan Dorpsstraat 165 in Zoetermeer. Het is een kilometer van onze winkel.

 • Goodiebags tijdens de feestweek!

  vrijdag 20 oktober 2017

  Iedereen die langskomt wordt verwend tijdens onze feestweek. Zo kun je bij binnenkomst een lootje trekken voor de tombola en krijg je ook nog een goodiebag mee naar huis. In de goodiebag een fat quarter, gesponsord door Quiltbites en nog veel meer leuke presentjes.

 • Korting op materialen bij inlevering van een quilt

  donderdag 19 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek hebben we vele mooie aanbiedingen voor u. Zo krijgt u 10% korting op tussenvulling en achterkantstof als u een quilt inlevert!

 • Win een quilt!

  woensdag 18 oktober 2017

  Wilt u deze prachtige quilt winnen? Tijdens onze feestweek kunt u lootjes kopen waarvan de opbrengst naar stichting Hulphond Nederland gaat. 1 lootje kost €2,50 / 5 voor €10,-. De trekking wordt uitgevoerd door een van onze klanten die zelf een hulphond heeft en hier ook over zal vertellen. De trekking is zaterdag 28 oktober om 16.00u en de uitslag wordt bekend gemaakt op facebook en onze website.

Lees meer