Nieuws

 • Row by Row

  dinsdag 20 juni 2017

  Wij doen mee met row by row! Verzamel bij alle deelnemende winkels deze zomer het gratis patroon. Ons patroon ontworpen door Maaike Bakker is echt uniek! Kom naar ons toe op dinsdag of donderdag van 10 - 15 uur. We blijven de hele zomer open!

 • HOERA!

  dinsdag 13 juni 2017

  Lang gewacht maar nu toch eindelijk een feit. De Bernina Q24 longarm heeft nu zijn eigen computer, de Q matic. Spannend hoor, nu lekker aan de slag! Wil je zien hoe prachtig dit systeem is, kom gerust eens langs of maak een afspraak.

 • BERNINA Experience Days 8 & 9 juni 2017

  dinsdag 23 mei 2017

  Heeft u nog een mooie quilt liggen die u graag voor de zomer nog af wilt hebben? Ga dan zelf aan de slag op de Bernina Q24 Longarm machine en kom gezellig uw eigen quilt doorquilten bij de Bernina Experience Days op 8 en/of 9 juni in het Creative Center in Breda. Meldt u zich dan z.s.m. aan, want er is maar plaats voor 4 deelnemers per dag; dus vol=vol! Ga naar de Bernina pagina voor meer info.

 • Nieuwe Spaanse tussenvulling Serra

  dinsdag 23 mei 2017

  NIEUW: 2 soorten tussenvullingen uit Spanje, met een uitzonderlijke breedte van 280 cm. Een 100% katoen en een dikke fiber fill. Beide zijn zeer goedkoop!! Zie voor verdere informatie op de webshop, pagina tussenvullingen.

 • 110 cm brede stof met Bernina naaimachines

  dinsdag 16 mei 2017

  Deze Bernina stof wilde ik echt in onze collectie ook al is hij helaas 110 cm breed. Vanaf nu te bestellen via de webshop! Het patroon van de naaimachine onderlegger komt van quiltbites.

 • Nieuwe stof uit Spanje

  maandag 15 mei 2017

  Met de Zomerzon meegekomen, nieuwe stof uit Spanje! En speciaal voor ons gemaakt!! SERRA ook 280cm breed. Onze kleinzoon vindt ze fantastisch. Normaal € 32,-- per meter, alleen deze week ter kennismaking 10% korting. Ga direct naar onze Lenteaanbieding in de webshop.

 • Nieuwe Moda serie Kansas Trouble

  vrijdag 12 mei 2017

  We zijn weer thuis hard aan het werk en komen er heel veel nieuwe stoffen binnen. Zo mooi!! Deze serie is direct te bestellen in de webshop onder stoffen, merk Moda.

 • Railey met Mettler en Bernina

  zaterdag 06 mei 2017

  Leuke actie van Mettler, wedstrijdje op de naaimachine!

 • Metamorfose in ons atelier

  dinsdag 11 april 2017

  Metamorfose in ons atelier! Twee dagen hard gewerkt door de dames en tijdens het opruimen gaat het quilten gewoon door. We hebben het voorjaar in ons hoofd, we doen een beetje gek: Alle stoffen in de gang €20,- per meter dubbelbreed, verschillende garens in de aanbieding en bij elke aankoop een kadootje.

Lees meer