< Terug naar machinaal quilten


Achterkantstof


Kan ik de achterkantstof voor mijn quilt zelf aanleveren?

Ja, maar wij kunnen de stof ook aan u leveren. Wij leveren een ruime sortering stoffen voor de achterkant, dubbelbrede quiltstoffen van minimaal 275 cm breed. Op dit moment hebben we ongeveer 400 verschillende stoffen in voorraad. Onze stoffen zijn van de hoogste kwaliteit en van 100% katoen.

De stoffen komen van erkende merken zoals Moda, Benartex, Henry Glass, Marcus Brothers, Timeless Treasures, Wilmington Prints en nog veel meer.

> Naar de webshop


Belangrijk

Als u de stof voor de achterkant zelf levert, dan moet deze goed gestreken zijn, let op valse vouwen! De stof moet 100% katoen zijn en mag absoluut geen rekstof zijn. Als uw stof naden heeft, let u er dan op dat de ene baan niet strakker is dan de andere. Daarnaast is het van belang dat u de naden plat strijkt, het liefst naar één kant. Tenslotte ook voor de achterkantstof geldt: 10% groter dan de quilt top!

Stof door ons geleverd wordt altijd door ons gestreken, maar niet gewassen. We leveren een ruime sortering dubbelbrede stoffen van ongeveer 275 cm breed. Reststukken worden altijd aan u meegegeven.

Kijkt u gerust eens rond in onze webshop, daar vind u de ruime sortering van dubbelbrede stoffen.