Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Op onze website vindt u veel informatie. Toch nog vragen? Bel of e-mail ons gerust. 

Aanleveren

Een goede voorbereiding is het halve werk! Hoe beter de top aangeleverd wordt hoe beter het resultaat. Hier geldt vooral “ what you see is what you get”. Klik hier voor tips hoe u het beste u top kunt aanleveren. Maak gebruik van het opdrachtformulier om uw quilt in te leveren of op te sturen. Klik hier voor informatieve video's!

Patronen

Doordat wij met een gecomputeriseerd systeem kunnen werken op de longarm kunt u voor het overal quilten van uw quilt kiezen uit heel veel patronen. Neem hier een kijkje uit de vele mogelijkheden.

Prijslijst

Aan een prijslijst ontkomen we niet, belangrijk dat u van te voren weet waar u aan toe bent als u uw quilt door ons wilt laten quilten. Klik hier voor onze prijzen.

Achterkantstof

Stof voor de achterkant van uw quilt heeft u altijd nodig. Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan stoffen van minimaal 275 cm breed. Voor ons heel fijn om met deze stoffen te werken. Ga meteen naar de webshop om onze stoffen te bekijken.

Tussenvulling

De tussenvulling is een van de belangrijkste factoren om het beste resultaat te krijgen voor uw quilt. Een quilt die komt te hangen heeft nu eenmaal een andere vulling nodig dan een bedquilt. Ga naar de tussenvullingpagina voor meer informatie of direct naar de webshop.

Garen

Wilt u katoenen garen of polyester door uw quilt, wilt u multicolor of effen. Alles kan en elk ander garen geeft een ander resultaat. Als u uw quilt komt brengen laten we u alle mogelijkheden zien, nu meer informatie klik hier.