Gammill te koop

Gammill Optimum Longarm met Statler Computer. Deze longarmmachine met Statler computer is 6,5 jaar jong. het frame is 14 foot lang, dat is ongeveer 4,5 meter. Er is mogelijkheid voor een lichtbar boven de hele tafel. Zelf heb ik de lampen vervangen voor ledverlichting, beide is dus mogelijk. Nieuw kost deze combinatie $35.000.

Tijdens de jaren dat ik deze combinatie heb, zijn er honderden quilts met een overall patroon op gequilt. Door het abonnement dat ik had om elke maand meer dan honderd patronen te krijgen, staat de computer vol met blok-, overall- en borderpatronen. Om steeds door te kunnen werken, heb ik zippersets aangeschaft; ritsen die het aanspelden aan tafel mogelijk maken. Daar zijn zes sets van. Garen is niet goedkoop, daardoor heb ik wel honderd spoelen bij de machine. Zo kun je de spoelen bij de klossen bewaren. Om spoelen te maken heb ik een aparte bobbinwinder. Om heel klein te quilten bestaan er micro handles, deze zitten er ook bij. Zelden heb ik een technisch probleem gehad met deze machine, maar als dat zo mocht zijn zit er een set bij met alle eerste benodigdheden. Als er technische vragen of problemen zijn hoeven we niet meer naar de Vernigde Staten. In Nederland heb ik in Wibo naaimachines in Alkmaar een uitstekende hulp gevonden. Hij heeft de machine september 2017 voor mij verhuisd naar de Rokkeveenseweg in Zoetermeer en zal bij de verkoop van de machine ook zeker de verhuizing regelen.

Deze verhuizing zit bij de vraagprijs in!

Deze Gammill combinatie verkoop ik niet omdat ik niet tevreden ben met deze longarm, maar omdat ik ambassadeur ben van Bernina en nu graag met twee Bernina's verder ga.

Vraagprijs: € 15.000 exclusief BTW inclusief alle accessoires, verhuizing en een dag les.

Longarmmachines