BERNINA LONGARM MACHINES

De Bernina Q20 en Q24 zijn ontworpen als framemodelmachine met nog meer ruimte voor grote quiltprojecten. Er zijn drie maten frames en een tafelmodel. Longarmquilten is het quilten met een naaimachine op wielen. 

Hoe het begon…

In 2000 startte ik voorzichtig met mijn longarmbusines. Doordat ik als eerste van Europa begon, kon ik nergens les krijgen of technische hulp. Met behulp van video’s leerde ik de kneepjes van het vak. Na een aantal jaren ging ik op les in Amerika om steeds van het nieuwste op de hoogte te blijven.

Wat was ik blij dat Bernina met een longarm kwam. Eén keer uitgeprobeerd en ik was verkocht.

Ik ben erg blij dat ik gevraagd ben om Ambassadeur te worden van de Bernina Q24 longarm en sinds 30 april 2015 ben ik in het trotse bezit van de Q24 Bernina longarm machine. 

Bernina Creative Centre met huurdagen en lessen.

Bernina Experience Days in Breda.

Ga aan de slag met hulp van mij of Myriam uit Belgie om het maximale uit uw quilt te halen tijdens de Bernina Experience Days. Tijdens deze dagen ervaart u het gemak van de Q24 longarm machine. Het fijne van deze dagen is dat u vooraf bepaalt of u liever de workshop, de basisles of de huurdag boekt. U bent met maximaal 4 cursisten en u heeft de hele dag of Myriam of mij erbij.

Er is nog plaats op 7 en 8 december!

Klik hier voor informatie over de data die nu gepland staan.

Garens, rulers en longarmsupplies.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat u nodig heeft bij het vervaardigen van uw quilts. Als u de quilttop heeft hebben wij alles wat verder nodig is. Tussenvulling, achterstoffen en garens: U vind een ruim assortiment in onze webshop.

Ook heel veel verschillende rulers voor longarmmachine en gewone naaimachines met speciaal rulervoetje vind u in onze webshop.

We proberen alle supplies die u nodig heeft voor het longarmquilten in onze webshop te hebben. Zoekt u iets en vind het niet? Vraag het ons, wij zorgen dat we eraan kunnen komen.