Grotere winkel

Nog maar net verhuisd naar een groter pand en nu alweer uitgebreid! We hebben nu 2 verdiepingen. Het atelier is naar de nieuwe bovenverdieping verhuisd, waardoor we beneden een grotere winkel konden inrichten. Wat eerst de winkel was, is nu bee- en cursusruimte.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en het nieuwe cursusaanbod.

Ruimere openingstijden

Omdat wij nu een aparte winkelruimte hebben kunnen we vaker open!

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.


Let op! Tijdens beurzen zijn we altijd gesloten!

Er is nog plaats bij onze zomercursussen!

U kent het vast wel: U gaat in niet op vakantie tijdens de zomermaanden en het is een saaie boel. Het lijkt wel of alles op pauze staat en er zijn alleen maar herhalingen op tv. Wij staan gelukkig niet op pauze en geven een aantal leuke zomercursussen! Kom gezellig scrappen, leer snel sterren te snijden, of maak een leuk schort.

Meer weten? > Klik hier.

Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.
In elke nieuwsbrief staat een aanbieding die we alleen zo communiceren. Mis het niet!

Aan het versturen

Bedankt voor je inschrijving!

Oeps er is iets mis gegaan!

Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

> Lees meer

Webshop

Als enig in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, vele soorten tussenvullingen en een uitgebreid assortiment garens. En natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen.

Direct naar de webshop

Achterkantstoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vindt u het moeilijk om in de webshop te bepalen of de kleur past bij uw quilt? Koop dan eerst een Long quarter. Kijk of het erbij past en bestel daarna uw achterkantstof. De verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken.

Nieuws

 • Nieuwsbrief juni

  vrijdag 01 juni 2018

  In de nieuwsbrief van juni ziet u niet alleen onze onze nieuwe grid stencils en Frixion pennen, maar ook de spectaculaire maandaanbieding die alleen in de nieuwsbrief vermeld wordt.

  > Naar de nieuwsbrief

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich dan meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken. 

 • Overallpatroon Soccer Flames

  vrijdag 01 juni 2018

 • Freehand gequilte mrs Billings-quilt

  vrijdag 01 juni 2018

  Even met trots onder jullie aandacht brengen: Deze Mrs Billings quilt. Helemaal freehand gequilt op de Bernina Q24 met Mettler Silk finish cotton dikte 50. Nu nog de binding eraan en hij kan op bed. Mooi werk hebben we toch!

 • Makkelijker quilten met linialen

  woensdag 30 mei 2018

  Leuke handigheidjes voor bij het quilten, hand of machine. Met de crosshair vierkant hulplijnen zetten en daarna freehand quilten. Met de cirkels het verenblok gemaakt met krans. De dikke cirkel om omheen te quilten en de dunne om de binnenmaat aan te geven. Kom voor meer tips op een cursus of bee!

 • Voorbeelden linialencursus

  woensdag 09 mei 2018

  De beurs zit er weer op. Voorbereidingen voor de linialencursus in volle gang. Gabrielle heeft voorbeelden gemaakt voor 18 mei. Wat zijn er veel mogelijkheden met deze linialen. Inspiratie nodig? Geef je op voor een van de linialencursussen, daar krijg je geen spijt van! Voor beginners en gevorderden.

  > Cursussen

 • Nieuwsbrief Mei

  maandag 07 mei 2018

  In de nieuwsbrief van mei onder andere:

  * De uitbreiding van ons Mettler-assortiment

  * Een spectaculaire aanbieding, alleen voor onze nieuwsbrieflezers.

   Heeft u de nieuwsbrief gemist? 

  > Klik hier

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich dan meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken. 

 • Ons Mettler-assortiment is uitgebreid

  vrijdag 20 april 2018

  We zijn ontzettend trots u te kunnen melden dat we ons Mettler assortiment hebben uitgebreid! U kunt vanaf nu bij ons terecht voor de complete series van Seralon, Isacord en Silk Finish Cotton. We verkopen alle kleuren en diktes. Lloyd Lomardien van Mettler heeft ons geholpen deze prachtige Mettler-wand in te richten. Nog niet alle garens staan op de website, maar u kunt ze zeer binnenkort verwachten.

 • Nog 2 plekken cursus sampler linialen

  vrijdag 20 april 2018

  Er zijn twee plekjes vrijgekomen bij de sampler linialen cursus van 26 april! Wees er op tijd bij.

  Hele dag van 10-16 uur incl lunch.