Verhuisbericht

Wij zijn verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie. Op dit nieuwe adres is niet alleen ons atelier maar ook een aparte winkelruimte.

Ons nieuwe adres is:
Rokkeveenseweg 44B
2712 XZ Zoetermeer

Ruimere openingstijden

Omdat wij nu een aparte winkelruimte hebben kunnen we vaker open!

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.

Nieuw binnen:

Prachtige dubbelbrede batikstoffen! 

> Klik hier

Machinaal quilten

Sinds 2000 gespecialiseerd in het machinaal doorquilten, sandwichen en het compleet afwerken van uw quilt.

Meer informatie over machinaal doorquilten, klik hier.

Webshop

Als enig in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, vele soorten tussenvullingen en een uitgebreid assortiment garens. En natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen.

Direct naar de webshop

Fotoquiltdagboek

We willen u graag mee laten genieten van alle quilts die elke week van de machine komen. Ga er maar eens lekker voor zitten. Direct naar de foto's.


Over ons

Alleen begonnen in een garage, daarna naar de zolder van een eengezinswoning en nu een prachtig atelier.

Lees hier ons verhaal

Achterkantstoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vind u het moeilijk om via internet te beslissen voor kleur of kwaliteit, koop dan eerst een XLquarter, kijk of het past en bestel daarna u grote achterkantstof. Uw verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken via de tussenvullingpagina, maar u kunt ook rechtstreeks naar onze webshop.

Garens

Bij ons via de webshop een grote collectie Superior Threads en Amman Mettler garens. Voor hand en machinaal quilten en borduren vindt u het juiste garen. Katoen, polyester, metallic en in verschillende diktes. Voor meer info gaat u naar de garenpagina, voor aanschaf van een mooi garen kunt u ook direct naar de webshop.

SewEzi

Met uw naaimachine op de juiste hoogte werkt u langer en met meer plezier. De SewEzi is te vinden op onze eigen speciale website waar u alles over deze naaitafels kunt lezen en op video kunt bekijken.

Ga naar SewEzi

Nieuws

 • Fijne feestdagen!

  vrijdag 22 december 2017

  Het team van Elly Prins Machinequilting wenst u fijne feestdagen en een creatief nieuwjaar!

 • Gammill Longarm te koop!

  maandag 11 december 2017

  Deze fijne, 6,5 jaar oude Gammill machine doe ik niet weg omdat hij niet goed meer zou zijn, maar omdat ik ambassadeur van Bernina ben. Daarom wil ik graag met 2 Bernina’s verder. Op deze machine zijn heel wat prachtige quilts gemaakt. Meer weten?

 • Kerstaanbiedingen bij Elly Prins Machinequilting!

  dinsdag 05 december 2017

  We bieden 10% korting op onze mooie 275cm brede kerststoffen. http://bit.ly/2AxiEXUOok de set kerstgaren van Amann Mettler gaat weg met 10% korting. http://bit.ly/2kp4ynDDe leuke doorzichtige kerstballen (leeg) zijn een euro per stuk. Zelf creatief te vullen voor in de boom. Wees er op tijd bij, want OP=OP! http://bit.ly/2AtpUGs

 • Aanbieding SewEzi

  donderdag 26 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek: Bij een Sewezi-tafel een garenstandaard OF accessoirebakje helemaal gratis! Wees op tijd, want de feestweek duurt nog t/m zaterdag 28 okt.Let op: Deze aanbieding geldt alleen bij ophalen in ons atelier.

 • Aanbieding garen 100% wol

  woensdag 25 oktober 2017

  Tijdens de feestweek: Garen van 100% wol in de aanbieding. Per klos €2,50. Vele kleuren beschikbaar.

 • Draagbare kunst

  dinsdag 24 oktober 2017

  Els van Doornen exposeert met bijzondere handbeschilderde kleding tijdens de feestweek van Machine Quilting Zoetermeer. Alles is te koop en een deel van de collectie heeft een speciale openingsweekprijs! www.elsvandoornen.nl. Onze feestweek is van maandag 23 oktober t/m zaterdag 28 oktober 10.00 uur - 17.00 uur. (Woensdag gesloten)

 • Stichting Tambani

  maandag 23 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek heeft u ook de kans kunstwerkjes van stichting Tambani te kopen.Tambani is een borduur- en quiltinitiatief om een groep kansarme Afrikaanse plattelandsvrouwen een kans te geven om voor het eerst in hun leven iets te verdienen. De geborduurde volksverhalen die gebruikt worden door quilters over de hele wereld zijn daarnaast een praktische manier om de mondelinge traditie van Venda te behouden.

 • Korting op alle tussenvullingen

  zondag 22 oktober 2017

  Tijdens de feestweek krijgt u 10% korting op alle tussenvullingen! Een goede reden om gezellig langs te komen en onze verhuizing met ons te vieren. Er staat koffie met iets lekkers voor u klaar.