Gratis patroon juni:
Back in Time

Als u deze maand iets koopt in de winkel of in de webshop, krijgt u het patroon Back in Time 
gratis. Dit patroon is een favoriet van onze José. De komende maanden is het maandpatroon steeds uitgekozen door een andere collega.

> Klik hier voor de stoffen.

We zijn geopend

U kunt ons nog steeds bezoeken, maar we laten 1 persoon tegelijk de winkel in.  Ook verzoeken we u om de handen te ontsmetten. We vragen uw begrip als u even moet wachten voordat u geholpen wordt.

Nu ook mondkapjes

We hebben nu ook mondkapjes in onze webshop!
> Klik hier

Op onze pagina over mondkapjes leest u hoe wij denken over zelfgemaakte beschermingsmiddelen.
> Klik hier

Nieuwsbrief

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief over aanbiedingen, nieuwe producten, cursussen en meer.
Laat hieronder uw gegevens achter om niets meer te missen.

> Klik hier om reeds verstuurde edities te lezen.

Aanmelden nieuwsbrief

Aan het versturen

Bedankt voor je inschrijving!

Oeps er is iets mis gegaan!

Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

> Lees meer

Webshop

Als enige in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, maar inmiddels kunt u ook voor 110cm brede stoffen bij ons terecht. We hebben vele soorten tussenvulling in huis, garens van Superior Threads en het volledige assortiment garens van Mettler. Daarnaast verkopen we natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen. 

Dubbelbrede stoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vindt u het moeilijk om in de webshop te bepalen of de kleur past bij uw quilt? Koop dan eerst een Long quarter. Kijk of het erbij past en bestel daarna uw achterkantstof. De verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken.

Workshops& Cursussen

Wij geven ook quiltcursussen, workshops en bees in ons mooie pand in Zoetermeer.

Bent u beginnend quilter of wilt u juist de fijne kneepjes leren? U vindt hier de cursus die bij u past.

> Lees meer

Nieuwsbrieven

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief over aanbiedingen, nieuwe producten, cursussen en nog veel meer.

> Klik hier om u in te schrijven

> Klik hier voor eerdere edities van de nieuwsbrief

Quildagboek

Ter inspiratie en vermaak tonen we op de Quiltdagboek-pagina veel van de quilts die we voor onze klanten hebben doorgequilt.

> Lees meer


SewEzi Naaitafels

SewEzi is de ideale comfortabele naaitafel. Uw naaimachine is verzonken in de tafel, waardoor u een comfortabele werkhouding heeft. Hierdoor houdt u het naaien veel langer vol.

> Lees meer

Nieuws

 • Nieuwsbrief Mei

  maandag 04 mei 2020

  In deze nieuwsbrief leest u o.a.:

  - Dat de cursussen weer van start gaan!
  - Met welke leuke stofpakketten en patronen u meteen  aan de slag kunt.
  - Welke stoffen er in de aanbieding zijn.
  - Over ons uitgebreide Vlieseline-aanbod! 

  > Klik hier voor de nieuwsbrief

 • Extra nieuwsbrief half april

  woensdag 15 april 2020

  We hebben er weer een nieuwsbrief uitgedaan. Hierin leest u onder andere:

  Dat u nu ook op afspraak op zaterdag langs kunt komen, over de vele 20 jaar = 20% aanbiedingen en dat we u missen!

  > Klik hier voor de nieuwsbrief

 • Tussentijdse update 3

  vrijdag 27 maart 2020

  We hebben weer een update verstuurd via de mail.

  > Klik hier

  In deze update leest u o.a.:

  Dat we de regels voor langskomen in de winkel hebben aangescherpt, dat er vanaf 1 april weer een nieuw gratis patroon is en we nu ook kaarten in het assortiment hebben!

 • Tussentijdse update 2

  vrijdag 20 maart 2020

  We zijn erg blij dat onze hamsteractie zo goed door u is ontvangen. Zoals u op de foto ziet, hebben we het erg druk gehad met alle bestellingen!

  Vul #HAMSTERKORTING in onder 'waardebon korting', zodat er 10% van het te betalen bedrag af gaat. Deze actie loopt tot en met 31 maart.

  Omdat alle ontwikkelingen in verband met het virus elkaar zo snel opvolgen, hebben we ervoor gekozen om nu vaker een nieuwsbrief te versturen. Zo bent u goed op de hoogte van alles dat anders is dan normaal. Heeft u zich geabonneerd, maar ziet u de nieuwsbrief niet? Het kan zijn dat uw mailbox een reclamemapje heeft waar hij in zit.

  > Klik hier voor de nieuwsbrief 

 • Tussentijdse nieuwsbrief

  woensdag 18 maart 2020

  Vanwege de ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben we er een extra nieuwsbrief uitgedaan. Als u die niet ontvangt, kunt u hem ook
  > hier lezen.

 • #HAMSTERKORTING

  vrijdag 13 maart 2020

  Als u in onze webshop kortingscode #HAMSTERKORTING gebruikt, krijgt u 10% korting op uw bestelling! We hebben geen minimumbestelbedrag en de korting geldt voor al onze producten. Ook op de stoffen die al in de aanbieding zijn. Dus hamster er lekker op los! De kortingsactie duurt tot en met 31 maart.

  Ook onze winkel is gewoon open, dus u kunt ook ouderwets langskomen en hier gebruik maken van de kortingsactie. Ook quilten we stevig door in het atelier, dus kunt u nog steeds uw quilt komen langs brengen of naar ons opsturen.

 • Quiltersgilde Regiodagen afgelast!

  donderdag 12 maart 2020

  Elly Prins zou spreken op de Regiodagen van het Quiltersgilde op 20 en 21 maart, maar vanwege het Coronavirus zijn die dagen helaas AFGELAST.

 • Nieuwsbrief maart

  vrijdag 28 februari 2020

  In de nieuwsbrief van maart leest u o.a. wat het gratis maandpatroon is en het extra bonuspatroon, welke nieuwe aanbiedingen er zijn en met welke cursussen de maand maart bijna uit zijn voegen barst.

  > Klik hier voor de nieuwsbrief

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken.