Gratis patroon november:
Quattroquilt!

Als u in oktober iets koopt in de winkel of in de webshop, krijgt u het patroon quattroquilt gratis. U kunt hem ook gratis downloaden bij downloads.

> Klik hier voor de gebruikte stoffenWe hebben ook een compleet pakket voor de top in twee kleurstellingen.

Coronamaatregelen

U bent van harte welkom in onze winkel, maar houden ons wel aan de 1,5 meter afstand. Ook vragen we u bij de ingang de handen te ontsmetten en een mondkapje op te doen. Wij hebben een kapje voor eenmalig gebruik voor u liggen. 

Het kan zijn dat u even moet wachten tot er meer ruimte is. Is de deur dicht? Bel dan even aan.

Textiel Plus Festival

Tijdens het Textiel Plus Festival waren er een Show-and-tell en workshop On-Block-Wonder met panels te bekijken. Heeft u het Festival gemist? We hebben 2 leuke afterbeurs-aanbiedingen en de video's staan nu op onze site.

> Klik hier

Nieuwsbrief

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief over aanbiedingen, nieuwe producten, cursussen en meer.
Laat hieronder uw gegevens achter om niets meer te missen.

> Klik hier om reeds verstuurde edities te lezen.

Aanmelden nieuwsbrief 

Aan het versturen

Bedankt voor je inschrijving!

Oeps er is iets mis gegaan!

Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

> Lees meer

Webshop

Als enige in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, maar inmiddels kunt u ook voor 110cm brede stoffen bij ons terecht. We hebben vele soorten tussenvulling in huis, garens van Superior Threads en het volledige assortiment garens van Mettler. Daarnaast verkopen we natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen. 

Dubbelbrede stoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vindt u het moeilijk om in de webshop te bepalen of de kleur past bij uw quilt? Koop dan eerst een Long quarter. Kijk of het erbij past en bestel daarna uw achterkantstof. De verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken.

Workshops& Cursussen

Wij geven ook quiltcursussen, workshops en bees in ons mooie pand in Zoetermeer.

Bent u beginnend quilter of wilt u juist de fijne kneepjes leren? U vindt hier de cursus die bij u past.

> Lees meer

Nieuwsbrieven

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief over aanbiedingen, nieuwe producten, cursussen en nog veel meer.

> Klik hier om u in te schrijven

> Klik hier voor eerdere edities van de nieuwsbrief

Quildagboek

Ter inspiratie en vermaak tonen we op de Quiltdagboek-pagina veel van de quilts die we voor onze klanten hebben doorgequilt.

> Lees meer


SewEzi Naaitafels

SewEzi is de ideale comfortabele naaitafel. Uw naaimachine is verzonken in de tafel, waardoor u een comfortabele werkhouding heeft. Hierdoor houdt u het naaien veel langer vol.

> Lees meer

Nieuws

 • Hydraulisch systeem Bernina Longarm

  donderdag 26 november 2020

  Misschien wist u al dat het mogelijk is om bij ons een longarm te huren of privéles te krijgen. Maar wist u ook al dat we nu ook een hydraulisch systeem hebben? De machine kan in hoogte aangepast worden aan uw lengte, waardoor u een ideale werkhoogte krijgt.

  > Klik hier voor info over huren en les

 • Mini charmpakketjes

  donderdag 26 november 2020

  Ons jubileumjaar is bijna aan het eind. In de webshop hebben nu extra veel 20 jaar aanbiedingen gezet. Allemaal leuke op=op pakketjes. Hou deze categorie in de gaten we blijven aanvullen. Nu met mini charmpakketjes voor maar €4.

  > Klik hier

 • Eerste cursus Wilma Bruins

  vrijdag 20 november 2020

  Vandaag de eerste cursus met Wilma Bruins, en zie hier het resultaat. Volgende week komt ze terug om een stadje te bouwen en 1 dec voor de cursus landschapquiltjes. Voor beiden is nog plaats dus vind je het ook zo leuk om zo’n quiltje te maken, van harte welkom!! 

 • Cursussen gaan weer door

  donderdag 19 november 2020

  Vanaf vandaag gaan de cursussen weer door. Wel met alle coronamaatregelen. Max 6 cursisten en 1,5 meter uit elkaar. Er is nog plaats, van harte welkom!! Cursus incl. heerlijke lunch. 

 • After-beurs nieuwsbrief

  woensdag 18 november 2020

  Het online Textiel Plus festival van afgelopen weekend was een groot succes. We hebben een nieuwsbrief verstuurd naar onze abonnees met 2 afterbeurs-aanbiedingen. Als u het festival gemist heeft, kunt u ook de video's bekijken van Workshop One Block Wonder en de Show-and-tell over de gratis maandpatronen.

  > Klik hier voor de nieuwsbrief

  Als u linksboven op 'subscribe' klikt, kunt u zich aanmelden. Zo ontvangt u onze nieuwsbrieven in uw mailbox en mist u nooit meer iets.

 • Attic Window Birds met andere kleuren

  zaterdag 14 november 2020

  De populaire vogelpanel was uitverkocht, maar hebben we gelukkig weer binnengekregen. De stof van de raampjes bij het Attic Window patroon van april 2019 is op, maar prima te vervangen door andere stoffen. Zo kunt u een andere kleur van dezelfde serie kiezen (Stonehenge Gradations Ombre van Northcott, zie foto) maar kunt u ook tussen de vele kleuren kiezen van de Melange-serie. Wij helpen u graag met het maken van een passende keuze!

  > Klik hier voor de stoffen in de webshop

 • Poinsettia Winter

  donderdag 12 november 2020

  De 'Poinsettia Winter' stoffen met hulst en kerstrozen zijn geweldig voor kerstquilts en kerstcollagequilts.

  > Klik hier voor de stoffen in de shop

 • Stoffen Bohemian Dreams

  dinsdag 10 november 2020

  Dit is kleurrijke serie 'Bohemian Dreams' van Wilmington Prints met paisleys en olifanten.

  > Klik hier voor de stoffen in de webshop