Elly Prins Machine Quilting

Van harte welkom op onze website en in onze webshop.

Elly Prins Machinequilting is al meer dan 17 jaar het vertrouwde adres om uw quilttop te laten sandwichen of quilten.

Ook uw adres voor het kopen van dubbelbrede stoffen, tussenvullingen, garens en nog veel meer.

Zomeracties

Om zo min mogelijk te hoeven verhuizen hebben we in de maanden juli & augustus kortingen op diverse producten. Check geregeld onze webshop voor onze wisselende zomeraanbiedingen!!

Verhuisbericht

Per 11 september 2017

Zijn wij te vinden op deze mooie locatie!! Dit wordt ons nieuwe atelier, daarnaast krijgen we een aparte winkelruimte.

Het adres is: 

Rokkeveenseweg 44B;       2712 XZ Zoetermeer

Nieuwe openingstijden vanaf 1 oktober:

ma. - di. - do. - vr. van 10 - 17 uur (woensdag gesloten)

Open Dag 

Op 2 september 2017 is er op de huidige locatie (Renzo Pianolijn) een open dag met spetterende slotaanbiedingen! Ook zal aanwezig zijn "Optidee", "Praktijk Panakeia" en "De Ruimte." 

Verder zal er ook een Creatieve Rommelmarkt plaatsvinden in Wijkcentrum Noordhove, Sullivanlijn 31 in Zoetermeer van 10 - 17 uur. 

Uiteraard is de toegang gratis!

Officiële Openingsweek

Van maandag 23 t/m zaterdag 28 oktober zijn we de hele week open van 10-17 uur. Iedereen die in deze week langskomt, krijgt een goodybag mee.  

Woensdag gesloten.


Noteer alvast deze data in uw agenda:

 • 2 september Open Dag + Creatieve Rommelmarkt Renzo Pianolijn 17
 • 4 t/m 9 september ATELIER GESLOTEN (Renzo Pianolijn)
 • 11 september gehuisvest te Rokkeveenseweg 44B
 • Vanaf 1 oktober nieuwe openingstijden
 • 23 t/m 28 oktober Officiële Openingsweek

Machinaal quilten

Sinds 2000 gespecialiseerd in het machinaal doorquilten, sandwichen en het compleet afwerken van uw quilt.

Meer informatie over hoe u uw quilt kunt aanleveren klik hier.

Webshop

Als enig in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, vele soorten tussenvullingen en een uitgebreid assortiment garens. En natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen.

Direct naar de webshop

Fotoquiltdagboek

We willen u graag mee laten genieten van alle quilts die elke week van de machine komen. Ga er maar eens lekker voor zitten. Direct naar de foto's.


Over ons

Alleen begonnen in een garage, daarna naar de zolder van een eengezinswoning en nu een prachtig atelier.

Lees hier ons verhaal

Achterkantstoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vind u het moeilijk om via internet te beslissen voor kleur of kwaliteit, koop dan eerst een XLquarter, kijk of het past en bestel daarna u grote achterkantstof. Uw verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken via de tussenvullingpagina, maar u kunt ook rechtstreeks naar onze webshop.

Garens

Bij ons via de webshop een grote collectie Superior Threads en Amman Mettler garens. Voor hand en machinaal quilten en borduren vindt u het juiste garen. Katoen, polyester, metallic en in verschillende diktes. Voor meer info gaat u naar de garenpagina, voor aanschaf van een mooi garen kunt u ook direct naar de webshop.

SewEzi

Met uw naaimachine op de juiste hoogte werkt u langer en met meer plezier. De SewEzi is te vinden op onze eigen speciale website waar u alles over deze naaitafels kunt lezen en op video kunt bekijken.

Ga naar SewEzi

ON THE GO - "ROW BY ROW" EXPERIENCE EUROPE


Wij doen ook mee met de leuke aktie " Row by Row" die vanaf 21 juni t/m 31 oktober duurt. Wil je ook meedoen en meer informatie lezen hierover? Klik hier

Nieuws

 • Superaanbieding MAGNIFICO garen

  dinsdag 18 juli 2017

  Superaanbieding Superior Threads MAGNIFICO polyester garen. Klosjes van 450 meter normaal €6,60 nu met 25% korting (€4,95) zolang de voorraad strekt.

 • Row by Row

  dinsdag 20 juni 2017

  Wij doen mee met row by row! Verzamel bij alle deelnemende winkels deze zomer het gratis patroon. Ons patroon ontworpen door Maaike Bakker is echt uniek! Kom naar ons toe op dinsdag of donderdag van 10 - 15 uur. We blijven de hele zomer open!

 • HOERA!

  dinsdag 13 juni 2017

  Lang gewacht maar nu toch eindelijk een feit. De Bernina Q24 longarm heeft nu zijn eigen computer, de Q matic. Spannend hoor, nu lekker aan de slag! Wil je zien hoe prachtig dit systeem is, kom gerust eens langs of maak een afspraak.

 • BERNINA Experience Days 8 & 9 juni 2017

  dinsdag 23 mei 2017

  Heeft u nog een mooie quilt liggen die u graag voor de zomer nog af wilt hebben? Ga dan zelf aan de slag op de Bernina Q24 Longarm machine en kom gezellig uw eigen quilt doorquilten bij de Bernina Experience Days op 8 en/of 9 juni in het Creative Center in Breda. Meldt u zich dan z.s.m. aan, want er is maar plaats voor 4 deelnemers per dag; dus vol=vol! Ga naar de Bernina pagina voor meer info.

 • Nieuwe Spaanse tussenvulling Serra

  dinsdag 23 mei 2017

  NIEUW: 2 soorten tussenvullingen uit Spanje, met een uitzonderlijke breedte van 280 cm. Een 100% katoen en een dikke fiber fill. Beide zijn zeer goedkoop!! Zie voor verdere informatie op de webshop, pagina tussenvullingen.

 • 110 cm brede stof met Bernina naaimachines

  dinsdag 16 mei 2017

  Deze Bernina stof wilde ik echt in onze collectie ook al is hij helaas 110 cm breed. Vanaf nu te bestellen via de webshop! Het patroon van de naaimachine onderlegger komt van quiltbites.

 • Nieuwe stof uit Spanje

  maandag 15 mei 2017

  Met de Zomerzon meegekomen, nieuwe stof uit Spanje! En speciaal voor ons gemaakt!! SERRA ook 280cm breed. Onze kleinzoon vindt ze fantastisch. Normaal € 32,-- per meter, alleen deze week ter kennismaking 10% korting. Ga direct naar onze Lenteaanbieding in de webshop.

 • Nieuwe Moda serie Kansas Trouble

  vrijdag 12 mei 2017

  We zijn weer thuis hard aan het werk en komen er heel veel nieuwe stoffen binnen. Zo mooi!! Deze serie is direct te bestellen in de webshop onder stoffen, merk Moda.