Gratis patroon februari: Indigo

Als u deze maand iets koopt in de winkel of in de webshop, krijgt u het patroon Indigo gratis. 

> Klik hier voor de stoffen die we hebben gebruikt.

Heel veel leuke cursussen
in maart

In de maand maart staan er maar liefst 10 cursussen, 2 UFO-middagen en 3 bees op het programma. Daarnaast zijn er EHBQ-dagen met lezingen over interessante onderwerpen.

> Klik hier voor meer info.

Gratis patroon logcabin-kip!

Het patroon van deze logcabin-kip is gratis te downloaden van onze site.

> Klik hier voor het gratis patroon

> En hier vindt u een pakketje met de benodigde stof, rasterquick en vulling voor slechts €7,95.

Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.
In elke nieuwsbrief staat een aanbieding die we alleen zo communiceren. Mis het niet!

Aan het versturen

Bedankt voor je inschrijving!

Oeps er is iets mis gegaan!

Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

> Lees meer

Webshop

Als enige in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, maar inmiddels kunt u ook voor 110cm brede stoffen bij ons terecht. We hebben vele soorten tussenvulling in huis, garens van Superior Threads en het volledige assortiment garens van Mettler. Daarnaast verkopen we natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen. 

Dubbelbrede stoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vindt u het moeilijk om in de webshop te bepalen of de kleur past bij uw quilt? Koop dan eerst een Long quarter. Kijk of het erbij past en bestel daarna uw achterkantstof. De verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken.

Workshops& Cursussen

Wij geven ook quiltcursussen, workshops en bees in ons mooie pand in Zoetermeer.

Bent u beginnend quilter of wilt u juist de fijne kneepjes leren? U vindt hier de cursus die bij u past.

> Lees meer

Bernina Longarm

Elly Prins is ambassadeur van de Bernina Longarm en kan u alles vertellen over de Bernina Q20 en Q24. Indien u nadenkt over de aanschaf van een Bernina Longarm, kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor een demonstratie.  

> Lees meer

Quildagboek

Ter inspiratie en vermaak tonen we op de Quiltdagboek-pagina veel van de quilts die we voor onze klanten hebben doorgequilt.

> Lees meer


SewEzi Naaitafels

SewEzi is de ideale comfortabele naaitafel. Uw naaimachine is verzonken in de tafel, waardoor u een comfortabele werkhouding heeft. Hierdoor houdt u het naaien veel langer vol.

> Lees meer

Nieuws

 • Collagequilt 13 maart

  vrijdag 21 februari 2020

  Voor de populaire collagequiltcursus van 13 maart hebben we nog een paar plekken beschikbaar. De patronen die we gebruiken zijn van Laura Heine, een bekende quiltster uit de VS.

  Als u echter een ander patroon wilt gebruiken is dat ook mogelijk! U kunt zelf een tekening naar de cursus meenemen waar u een collagequilt van wilt maken. Een foto is niet geschikt.

  > Klik hier om u aan te melden

 • Nu ook 360°-foto's op google!

  woensdag 12 februari 2020

  Er is iemand bij ons langs geweest van google die onze winkel visueel in kaart heeft gebracht. Door te klikken kunt u als het ware door de winkel heen lopen! Klik op de link om een kijkje te nemen.

  https://bit.ly/39f6JOG

 • Quilten met de boventransportvoet vol, nieuwe datum 15 mei

  maandag 10 februari 2020

  Omdat er veel vraag is naar de workshop 'quilten met de boventransportvoet' en hij daarom al helemaal vol zit, hebben we een nieuwe datum ingepland. U kunt zich nu ook opgeven voor vrijdag 15 mei.

  > Klik hier

 • UFO 18 februari gaat NIET door

  maandag 03 februari 2020

  Op 18 februari stond er een UFO gepland, maar omdat Kathryn Kerr nu workshops komt geven gaat die niet door.

 • Nieuwsbrief februari

  vrijdag 31 januari 2020

  In de nieuwsbrief van februari leest u o.a. over de workshop die 18 februari bij ons wordt gegeven door Kathryn Kerr (Aus), wat het gratis maandpatroon is, waarover Elly een lezing geeft tijdens de regiodagen, wat nou het verschil is tussen een EHBQ en UFO en nog veel meer.

  > Klik hier voor de nieuwsbrief

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken.

 • OPEN DAGEN INFO

  vrijdag 10 januari 2020

  Kom naar onze extra feestelijke open dagen op 17 & 18 januari. Speciaal voor deze dagen hebben we het pand naast ons erbij gehuurd. Dus veel demo, veel aanbiedingen! Lees de nieuwsbrief voor alle info. 

  http://shorturl.at/DL679

 • Vacature

  dinsdag 10 december 2019

  Helaas gaat onze collega Hilde ons verlaten. Vandaar dat we op zoek zijn naar een medewerker atelier voor minimaal 16 uur.

  Wat je gaat doen:

  Er komen heel veel quilts van klanten binnen die met liefde zijn gemaakt. Je gaat deze quilts met oog voor de wensen van de klant doorquilten, met respect voor al het werk dat erin zit. Je werkt op een Bernina longarm met een computer waar veel patronen in staan. Het is een mooi proces om met deze machines te werken.

  Jij bent:

  Jij bent iemand die goed met computers om kan gaan, liefde voor quilts heeft en zin heeft om ons team te komen versterken.

  Wij bieden jou:

  Een kans om van je hobby je werk te maken! Je komt te werken in een team wat passie heeft voor stoffen en quilts.

  Als je interesse hebt, kun je ons een cv en sollicitatiebrief sturen.

  > Mail ons 

 • Nieuwsbrief december

  maandag 02 december 2019

  In de nieuwsbrief van december leest u over onze Kerstspecialdagen, ons 20-jarig jubileum, de extra veel aanbiedingen van deze maand en nog veeeel meer.

  > Klik hier voor de nieuwsbrief

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken.