Grotere winkel

Nog maar net verhuisd naar een groter pand en nu alweer uitgebreid! We hebben nu 2 verdiepingen. Het atelier is naar de nieuwe bovenverdieping verhuisd, waardoor we beneden een grotere winkel konden inrichten. Wat eerst de winkel was, is nu bee- en cursusruimte.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de veranderingen en het nieuwe cursusaanbod.

Ruimere openingstijden

Omdat wij nu een aparte winkelruimte hebben kunnen we vaker open!

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.


Let op! Tijdens beurzen zijn we altijd gesloten!

Do 12 & vr 13 april 2018 gesloten wegens de Patchwork & Quiltdagen

Nieuw! Inloop quiltbee

Gezellig aan je eigen werkstuk werken, maar dan aan onze tafel. Er zijn naaimachines beschikbaar op onze comfortabele SewEzi-tafels.

Heerlijke koffie of thee en altijd wat lekkers erbij. Opgeven voorlopig niet nodig.

kosten: €7,50

> Lees meer

Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.

Aan het versturen

Bedankt voor je inschrijving!

Oeps er is iets mis gegaan!

Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

> Lees meer

Webshop

Als enig in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, vele soorten tussenvullingen en een uitgebreid assortiment garens. En natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen.

Direct naar de webshop

Achterkantstoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vindt u het moeilijk om in de webshop te bepalen of de kleur past bij uw quilt? Koop dan eerst een Long quarter. Kijk of het erbij past en bestel daarna uw achterkantstof. De verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken.

Nieuws

 • Bee-middag

  zaterdag 10 maart 2018

  Wie schuift er maandag bij ons aan tafel voor de eerste Bee middag? Van 13.30 - 16.00. Voor iedereen een verrassing en wat lekkers!

  Voor een impressie van onze gezellige bee-ruimte, klik hier: 

  http://bit.ly/2tuzpmG

 • Donderdag 22 maart 'Quilten voor beginners'

  dinsdag 06 maart 2018

  Donderdag 22 maart geeft Babette van Hattum bij ons de workshop 'Machinaal quilten voor beginners'.

  We gaan in op veel technieken van het machinaal quilten. Er wordt een aanzet gegeven in het doorquilten van een quilt op de naaimachine uit de vrije hand. U krijgt veel patronen en bij elke leg ik uit hoe het gequilt moet worden. Aan het eind van de dag heeft iedereen het gevoel hoe de quilt machinaal gequilt wordt, de nadruk ligt op de praktijk.

  10.00u - 16.00u, de lunch is inbegrepen.

  Wees er op tijd bij, want vol is vol!

  Wilt u meer weten of wilt u zich opgeven voor deze workshop?

  > Klik hier

 • Allereerste nieuwsbrief

  dinsdag 27 februari 2018

  Onze allereerste nieuwsbrief is verstuurd naar ieder die zich daarvoor heeft ingeschreven.

  U kunt hem hier lezen:

  > Nieuwsbrief maart 2018

 • Quiltbee tijdens Handwerkbeurs Zwolle

  donderdag 08 februari 2018

  Tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle hebben we speciale gasten in onze stand. De quiltbee-groep uit Ommen is aanwezig. We richten een quiltbee-tafel in waar iedereen mag aanschuiven. Er liggen werkjes klaar, maar neem gerust iets mee om te doen. Dit is het startschot voor onze eigen quiltbee die we vanaf maart gaan organiseren in Zoetermeer. Na een half jaar in ons nieuwe pand gaan we al weer reorganiseren. De bovenverdieping wordt atelier, het atelier wordt winkel, de winkel wordt cursus en quiltbee-ruimte!

 • Fijne feestdagen!

  vrijdag 22 december 2017

  Het team van Elly Prins Machinequilting wenst u fijne feestdagen en een creatief nieuwjaar!

 • Gammill Longarm te koop! (Verkocht)

  maandag 11 december 2017

  Deze fijne, 6,5 jaar oude Gammill machine doe ik niet weg omdat hij niet goed meer zou zijn, maar omdat ik ambassadeur van Bernina ben. Daarom wil ik graag met 2 Bernina’s verder. Op deze machine zijn heel wat prachtige quilts gemaakt. 

 • Kerstaanbiedingen bij Elly Prins Machinequilting!

  dinsdag 05 december 2017

  We bieden 10% korting op onze mooie 275cm brede kerststoffen. http://bit.ly/2AxiEXUOok de set kerstgaren van Amann Mettler gaat weg met 10% korting. http://bit.ly/2kp4ynDDe leuke doorzichtige kerstballen (leeg) zijn een euro per stuk. Zelf creatief te vullen voor in de boom. Wees er op tijd bij, want OP=OP! http://bit.ly/2AtpUGs

 • Aanbieding SewEzi

  donderdag 26 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek: Bij een Sewezi-tafel een garenstandaard OF accessoirebakje helemaal gratis! Wees op tijd, want de feestweek duurt nog t/m zaterdag 28 okt.Let op: Deze aanbieding geldt alleen bij ophalen in ons atelier.