Verhuisbericht

Wij zijn verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie. Op dit nieuwe adres is niet alleen ons atelier maar ook een aparte winkelruimte.

Ons nieuwe adres is:
Rokkeveenseweg 44B
2712 XZ Zoetermeer

Ruimere openingstijden

Omdat wij nu een aparte winkelruimte hebben kunnen we vaker open!

Vanaf 1 oktober zijn wij open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.

Vanwege onze aanwezigheid op beurzen is de winkel gesloten op vrijdag 10 nov en vrijdag 23 nov.

Aanbieding kerstslinger

Heeft u onze openingsweek gemist? Gelukkig deze feestaanbieding niet! 

Stof voor een vrolijke kerstslinger met 33 vlaggen.
Van €12,50 voor €10,-.  Met achterkantstof kost €20,-

 > Klik hier

https://www.machinequilting.nl/nl/tijdelijk/officiele-openingsweek" class="coverall">

Machinaal quilten

Sinds 2000 gespecialiseerd in het machinaal doorquilten, sandwichen en het compleet afwerken van uw quilt.

Meer informatie over hoe u uw quilt kunt aanleveren klik hier.

Webshop

Als enig in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, vele soorten tussenvullingen en een uitgebreid assortiment garens. En natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen.

Direct naar de webshop

Fotoquiltdagboek

We willen u graag mee laten genieten van alle quilts die elke week van de machine komen. Ga er maar eens lekker voor zitten. Direct naar de foto's.


Over ons

Alleen begonnen in een garage, daarna naar de zolder van een eengezinswoning en nu een prachtig atelier.

Lees hier ons verhaal

Achterkantstoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vind u het moeilijk om via internet te beslissen voor kleur of kwaliteit, koop dan eerst een XLquarter, kijk of het past en bestel daarna u grote achterkantstof. Uw verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken via de tussenvullingpagina, maar u kunt ook rechtstreeks naar onze webshop.

Garens

Bij ons via de webshop een grote collectie Superior Threads en Amman Mettler garens. Voor hand en machinaal quilten en borduren vindt u het juiste garen. Katoen, polyester, metallic en in verschillende diktes. Voor meer info gaat u naar de garenpagina, voor aanschaf van een mooi garen kunt u ook direct naar de webshop.

SewEzi

Met uw naaimachine op de juiste hoogte werkt u langer en met meer plezier. De SewEzi is te vinden op onze eigen speciale website waar u alles over deze naaitafels kunt lezen en op video kunt bekijken.

Ga naar SewEzi

Nieuws

 • Aanbieding SewEzi

  donderdag 26 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek: Bij een Sewezi-tafel een garenstandaard OF accessoirebakje helemaal gratis! Wees op tijd, want de feestweek duurt nog t/m zaterdag 28 okt.Let op: Deze aanbieding geldt alleen bij ophalen in ons atelier.

 • Aanbieding garen 100% wol

  woensdag 25 oktober 2017

  Tijdens de feestweek: Garen van 100% wol in de aanbieding. Per klos €2,50. Vele kleuren beschikbaar.

 • Draagbare kunst

  dinsdag 24 oktober 2017

  Els van Doornen exposeert met bijzondere handbeschilderde kleding tijdens de feestweek van Machine Quilting Zoetermeer. Alles is te koop en een deel van de collectie heeft een speciale openingsweekprijs! www.elsvandoornen.nl. Onze feestweek is van maandag 23 oktober t/m zaterdag 28 oktober 10.00 uur - 17.00 uur. (Woensdag gesloten)

 • Stichting Tambani

  maandag 23 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek heeft u ook de kans kunstwerkjes van stichting Tambani te kopen.Tambani is een borduur- en quiltinitiatief om een groep kansarme Afrikaanse plattelandsvrouwen een kans te geven om voor het eerst in hun leven iets te verdienen. De geborduurde volksverhalen die gebruikt worden door quilters over de hele wereld zijn daarnaast een praktische manier om de mondelinge traditie van Venda te behouden.

 • Korting op alle tussenvullingen

  zondag 22 oktober 2017

  Tijdens de feestweek krijgt u 10% korting op alle tussenvullingen! Een goede reden om gezellig langs te komen en onze verhuizing met ons te vieren. Er staat koffie met iets lekkers voor u klaar.

 • Korting bij lunchroom Dorpseind

  zaterdag 21 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek krijg je 10% korting bij koffie- en lunchroom Dorpseind, op de horeca. Dorpseind vind je aan Dorpsstraat 165 in Zoetermeer. Het is een kilometer van onze winkel.

 • Goodiebags tijdens de feestweek!

  vrijdag 20 oktober 2017

  Iedereen die langskomt wordt verwend tijdens onze feestweek. Zo kun je bij binnenkomst een lootje trekken voor de tombola en krijg je ook nog een goodiebag mee naar huis. In de goodiebag een fat quarter, gesponsord door Quiltbites en nog veel meer leuke presentjes.

 • Korting op materialen bij inlevering van een quilt

  donderdag 19 oktober 2017

  Tijdens onze feestweek hebben we vele mooie aanbiedingen voor u. Zo krijgt u 10% korting op tussenvulling en achterkantstof als u een quilt inlevert!