Grotere winkel

Nog maar net verhuisd naar een groter pand en nu alweer uitgebreid! We hebben nu 2 verdiepingen. Het atelier is naar de nieuwe bovenverdieping verhuisd, waardoor we beneden een grotere winkel konden inrichten. Wat eerst de winkel was, is nu bee- en cursusruimte.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en het nieuwe cursusaanbod.

Ruimere openingstijden

Omdat wij nu een aparte winkelruimte hebben kunnen we vaker open!

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur.

Geen zomersluiting

De gehele zomer zijn we geopend om uw quilts in ontvangst te nemen. Ondanks de warme dagen doen wij niet rustig aan. Door onze derde machine lopen onze wachttijden flink terug!

Ook zijn we alweer bezig een nieuw cursusprogramma samen te stellen voor het najaar. We zullen u hiervan op de hoogte houden.

Schrijft u zich hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.
In elke nieuwsbrief staat een aanbieding die we alleen zo communiceren. Mis het niet!

Aan het versturen

Bedankt voor je inschrijving!

Oeps er is iets mis gegaan!

Machinaal quilten

Wij zijn in 2000 als eerste in Europa begonnen met het aanbieden van professioneel machinaal doorquilten met de longarm. Inmiddels hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

> Lees meer

Webshop

Als enig in Nederland hebben wij een prachtige collectie dubbelbrede stoffen, vele soorten tussenvullingen en een uitgebreid assortiment garens. En natuurlijk vele fournituren en quiltmaterialen.

Direct naar de webshop

Achterkantstoffen

Wat zijn we trots op onze grote collectie stoffen van 275 – 300cm breed. Vindt u het moeilijk om in de webshop te bepalen of de kleur past bij uw quilt? Koop dan eerst een Long quarter. Kijk of het erbij past en bestel daarna uw achterkantstof. De verzendkosten van de XLquarter krijgt u dan terug.

Tussenvullingen

Hier kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten tussenvulling. Voor elk doel een ander soort. Van wandkleed, sprei, boxkleed of tafelkleed, van polyester tot katoen en alle soorten natuurmateriaal. Van plakbaar, dun of puffig. We helpen u graag om uw keus te maken.

Nieuws

 • St Marie aux Mines

  vrijdag 14 september 2018

  Tot en met zondag zijn we in Frankrijk in St Marie aux Mines op de quiltbeurs!

 • Nieuwe brochure tussenvulling

  dinsdag 11 september 2018

  Wat ben ik trots op onze brochure over tussenvulling. Hij is zo lekker duidelijk geworden door gebruik van symbolen. En hoe fijn dat vandaag een giga levering van Quilters Dream is gekomen.

 • Tentoonstelling in Deventer

  dinsdag 11 september 2018

  Van donderdag tot en met zondag hebben we op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde gestaan in de Grote Kerk in Deventer. Het was op de zondag na gezellig druk.

 • Nieuwsbrief september

  dinsdag 04 september 2018

  In de nieuwsbrief van september onder andere:

  * De nieuwe maandkalender

  * De beurzen en cursussen van september

  * Een spectaculaire aanbieding die we alleen in de nieuwsbrief vermelden.

  Heeft u de nieuwsbrief gemist?

  > Klik hier

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken.

 • Quilts

  dinsdag 04 september 2018

  Wat heerlijk om weer zoveel mensen blij te maken met een quilt die af is! De wachttijden voor overal quilten zijn niet meer zo lang, dus welkom in ons atelier en winkel om er een te brengen.

 • De beginnerscursus begint weer!

  woensdag 22 augustus 2018

  Dinsdag 28 augustus starten we weer met een beginnerscursus patchwork en quilten. Elke maand een dinsdagochtend, 4 keer. Er is nog plaats! Van harte welkom!!

  > Klik hier

 • Nieuwsbrief augustus

  maandag 06 augustus 2018

  In de nieuwsbrief van augustus onder andere:

  * SewEzitafels weer verkrijgbaar.

  * Nieuw! Charm packs.

  * De beurzen van het nieuwe seizoen op een rij.

  * Een spectaculaire aanbieding die we alleen in de nieuwsbrief vermelden.

  Heeft u de nieuwsbrief gemist?

  > Klik hier

  Om de volgende nieuwsbrief niet te missen, kunt u zich meteen aanmelden door in de linker bovenhoek op subscribe te klikken.

 • Schitterende quilt

  woensdag 01 augustus 2018

  Oh wat is ie mooi!! Het ontwerp van deze quilt vond ik al schitterend maar ben best trots op het quiltwerk. Zo is de uitdrukking quilting makes the quilt wel van toepassing. Wat een leuk werk heb ik toch!